⚡ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ! ⚡ ΣΤΑ 2 ΡΟΥΧΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! ΣΤΑ 3+ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%!

ΑΠΟ ΤΟ 2018 | ΕΔΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 🇬🇷 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ευχαριστούμε για τα 150+ χιλιάδες like στη σελίδα μας στο facebook!




10 fashion icons που έκλεψαν τις εντυπώσεις (ΛΙΣΤΑ)


Τα fashion icons είναι άτομα που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας μέσω του προσωπικού τους στυλ και επιρροής. Αυτά τα άτομα έχουν  επηρεάσει τις τάσεις της μόδας και συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Εδώ είναι δέκα εμβληματικές φιγούρες της μόδας που έχουν διαρκή αντίκτυπο:

1. Coco Chanel: Η Coco Chanel είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά fashion icons στην ιστορία. Ήταν μια πρωτοποριακή Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας που έφερε επανάσταση στη γυναικεία μόδα στις αρχές του 20ου αιώνα. Της πιστώνεται η εισαγωγή του «μικρού μαύρου φορέματος» και η διάδοση της χρήσης του υφάσματος ζέρσεϊ στα γυναικεία ρούχα. Τα απλά και σικάτα σχέδια της Chanel έχουν επηρεάσει τη μόδα για δεκαετίες και συνεχίζουν να είναι δημοφιλή σήμερα.
2. Audrey Hepburn: Η Audrey Hepburn ήταν ηθοποιός του Χόλιγουντ που έγινε είδωλο της μόδας τις δεκαετίες του 1950 και του 60. Ήταν γνωστή για το διαχρονικό και κομψό στυλ της, συνδυάζοντας συχνά κλασικά κομμάτια όπως ένα απλό μαύρο φόρεμα με μια σειρά από πέρλες. 
3.Τζάκι Κένεντι: Η Τζάκι Κένεντι, σύζυγος του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, ήταν πρότυπο μόδας τη δεκαετία του 1960. Ήταν γνωστή για το εκλεπτυσμένο και κομψό στυλ της, φορώντας συχνά επώνυμα φορέματα και κοστούμια σε κλασικό, διαχρονικό στυλ. 

4. Ντέιβιντ Μπάουι: Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήταν μουσικός και ηθοποιός που έγινε fashion icon τις δεκαετίες του 1970 και του 80. Ήταν γνωστός για το εκλεπτισμένο και τολμηρό του στυλ, ενσωματώνοντας συχνά έντονα χρώματα και μοτίβα στα ρούχα του. 

5. Madonna: Η Madonna είναι σύμβολο της ποπ που είχε σημαντικό αντίκτυπο στη μόδα σε όλη την καριέρα της. Είναι γνωστή για το τολμηρό και προκλητικό στυλ της, ενσωματώνοντας συχνά κομμάτια εμπνευσμένα από εσώρουχα στα ντυσίματά της. 

6. Kate Moss: Η Kate Moss είναι σούπερ μόντελ γνωστή για το casual και ροκ στυλ της.

7. Kanye West: Ο Kanye West είναι ένας ράπερ και σχεδιαστής μόδας. Είναι γνωστός για την τολμηρή και καινοτόμο αίσθηση της μόδας, ενσωματώνοντας συχνά κορυφαία κομμάτια σχεδιαστών στα ρούχα του.

 
8. Rihanna: Η Rihanna είναι ποπ τραγουδίστρια γνωστή για το τολμηρό στυλ της, ενσωματώνοντας συχνά αβάν-γκαρντ κομμάτια στα ντυσίματά της.

9. Lady Gaga: Η Lady Gaga είναι ποπ τραγουδίστρια γνωστή για το τολμηρό και avant-garde στυλ της, ενσωματώνοντας συχνά υπερβολικά και ασυνήθιστα κομμάτια στα ντυσίματά της. 

10. Alexander McQueen: Ο Alexander McQueen ήταν Βρετανός σχεδιαστής μόδας που είχε σημαντική επίδραση στη βιομηχανία της μόδας στα τέλη του 20ου και στις αρχές του 21ου αιώνα. Ήταν γνωστός για τα τολμηρά και καινοτόμα σχέδιά του, ενσωματώνοντας συχνά avant-garde στοιχεία στις συλλογές του. 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά fashion icons που έχουν διαρκή αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας. Είτε μέσω του προσωπικού τους στυλ είτε μέσω των δημιουργικών τους σχεδίων, αυτά τα άτομα έχουν εμπνεύσει και επηρεάσει τις τάσεις της μόδας για γενιές και συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους.

Αφήστε σχόλιο


Σημείωση: τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν αναρτηθούν