⚡ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ! ⚡ ΣΤΑ 2 ΡΟΥΧΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! ΣΤΑ 3+ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%!

ΑΠΟ ΤΟ 2018 | ΕΔΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 🇬🇷 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ευχαριστούμε για τα 150+ χιλιάδες like στη σελίδα μας στο facebook!
Επιτυχής καταχώρηση


Η φόρμα σας καταχωρήθηκε!

Αναμένουμε να παραλάβουμε το/α προοϊόν/τα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗ) για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που μας υποδείξατε.

Το δέμα θα το στείλετε στη διεύθυνση:

Γεώργιος Κεραμυδάς, 
Ανανία Νικολαΐδη 4 
Πτολεμαΐδα 
Τ.Κ. 50200
698 205 1765

(Η παραπάνω διεύθυνση είναι η αποθήκη μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

Ευχαριστούμε!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Τα προϊόντα στέλνονται από εμάς μόνο εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση και προσεκτικά συσκευασμένα για να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Έτσι, αν θέλετε να μας επιστρέψετε κάτι, θα πρέπει να μας το επιστρέψετε όπως το παραλάβατε, σε άριστη κατάσταση και καλά συσκευασμένο προκειμένου να μην καταστραφεί κατά τη νέα μεταφορά/επιστροφή σε μας. 

Προϊόντα που μας επιστρέφετε κατεστραμμένα/λερωμένα ή με χαλασμένη/λερωμένη συσκευασία δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω σε σας, με χρέωσή σας τα έξοδα μεταφοράς.

Επιστροφή χρημάτων δικαιούται κάποιος πελάτης εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Δηλαδή η αποστολή/επιστροφή του/ων προϊόντος/ων θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του/ς. Π.χ. αν παραλάβετε κάτι στις 16 του μηνός από εμάς, θα πρέπει να το στείλετε μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα.

 Για επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητο να ΜΗΝ έχετε ανοίξει τη συσκευασία του προϊόντος και να ΜΗΝ το έχετε χρησιμοποιήσει καθώς θα θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο.

Επίσης ΔΕΝ γίνονται αλλαγές με άλλο προϊόν εφόσον έχετε ανοίξει τη συσκευασία του προϊόντος. Αν δεν έχετε ανοίξει τη συσκευασία και θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάτι άλλο, είναι εφικτό αλλά χρεώνεστε τα μεταφορικά.

Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς και εφόσον διαπιστωθεί μετά τον απαραίτητο έλεγχο ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση όπως το στείλαμε.

Σας επιστρέφεται μόνο η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής!

Σε περίπτωση που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το κατέστρεψε η μεταφορική ή σας στείλαμε λάθος προϊόν, σας το αντικαθιστούμε με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της επιλογής σας χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά! ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, πρέπει να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ το πολύ σε 3 μέρες από την παραλαβή του δέματος ότι παραλάβατε προβληματικό προϊόν και να συμπληρώσετε τη φόρμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
Δέματα που τα αποστέλλετε με αντικαταβολή προς επιστροφή χρημάτων, δεν θα γίνονται δεκτά, καθώς επίσης και δέματα που τα έχετε αποστείλει με δική μας χρέωση. Θα αποστέλλονται πίσω σε εσάς και τα μεταφορικά για την αποστολή και την επιστροφή θα επιβαρύνουν μόνο εσάς!

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση