▶️ -5€ ΕΚΠΤΩΣΗ! ◀️ για παραγγελίες άνω των €55 | Γεμίζεις το καλάθι σου, παίρνεις αυτόματα έκπτωση!

Συχνές ερωτήσεις


Για να σας διευκολύνουμε, κάναμε μια λίστα με τις συχνές ερωτήσεις που κανουν οι χρήστες μας οσον αφορά στην επιλογή προϊόντων και μεγεθών από το online ηλεκτρονικό κατάστημα IVET.EU.

Θα πρέπει να κάνω εγγραφή στο site για να μπορέσω να παραγγείλω κάτι που μου αρέσει;

‘Οχι, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε εγγραφή. Σε περίπτωση που σας αρέσει κάποιο από τα προϊόντα μας, τότε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση για να κάνετε την παραγγελία σας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι ενιαία και μετά από αυτήν, θα μπορείτε να παραγγέλνετε πιο εύκολα, θα παρακολουθείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας και θα λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες προσφορές μας.

Με ποιούς τρόπους μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να κάνετε την αραγγελία σας online με εγγραφή στην ιστοσελίδα μας (μέσω του site https://www.ivet.bg/gr/ )

Πώς κάνω παραγγελία μέσω του site;

1. Επιλέξτε προΐόν.

2. Επιλέξτε μέγεθος.

3. Επιλέξτε χρώμα αν υπάρχει αυτή η επιλογή.

4. Πατήστε ΑΓΟΡΑ.

5. Πατήστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

6. Συμπληρώστε όλα τα πεδία.

7. Πατήστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.Ποιές είναι οι προθεσμίες παράδοσης;

Πρότυπο του χρόνου παράδοσης είναι 15 εργάσιμες ημέρες (3 ημερολογιακές εβδομάδες), και ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα προΐόντα είναι κατόπιν προσωπικής επιλογής του πελάτη. Για την διευκόλυνση του πελάτη έχουμε δημιουργήσει την κατηγορία ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα

- Τα προΐόντα της κατηγορίας «72 ΩΡΕΣ» και αυτά με την αναγραφόμενη ένδειξη που βρίσκεται πάνω δεξιά της φωτογραφίας «72 ΩΡΕΣ» είναι διαθέσιμα (πρέπει να επιλέξετε και το μέγεθος που επιθυμείτε).

- Για τα προΐόντα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αναγραφόμενη ένδειξη «72 ΩΡΕΣ» στην φωτογραφία τους σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμα άμεσα και ο χρόνος παράδοσης πιθανολογείται από 1 έως 3 εβδομάδες.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

- Όταν στην παραγγελία σας όλα τα προΐόντα που έχετε επιλέξει είναι άμεσα διαθέσιμα, θα σας στείλουμε αμέσως την παραγγελία σας (κατά την διάρκεια της εργάσιμης ημέρας). Δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ». Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

- Όταν στην παραγγελία σας τα περισσότερα προΐόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, θα σας τα στείλουμε αμέσως (κατά την διάρκεια της εργάσιμης ημέρας). Δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ». Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

- Όταν στην παραγγελία σας δεν υπάρχει κανένα προΐόν άμεσα διαθέσιμο, η παραγγελία σας θα εγκριθεί. Θα λάβετε σχετικές πληροφορίες στο email! Δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς!

Με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών πραγματοποιείται η παράδοση;

Το online κατάστημα IVET.EU χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εταιρείας ταχυμεταφορών "Speedex".

Ποιό είναι το κόστος της υπηρεσίας ταχυμεταφορών;

Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος των προΐόντων. Μετά το τέλος της παραγγελίας σας, αυτόματα υπολογίζεται και μπορείτε να την δείτε. Το online κατάστημα IVET.EU χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εταιρείας ταχυμεταφορών "Speedex".

Υπάρχει κατάστημα στο οποίο μπορώ να δοκιμάσω τα προϊόντα σας;

Το IVET.EU είναι κατάστημα , το οποίο προτείνει τα προϊόντα του μόνο online. Μπορείτε να παραγγέλνετε μόνο με online παραγγελίες ή μέσω facebook.

Μπορώ να αγοράσω προσωπικά το προϊόν που με ενδιαφέρει από το γραφείο του IVET.EU;

‘Οχι δεν είναι δυνατόν, επειδή τα αποθέματα είναι χωριστά από τη διοικητική υπηρεσία. Για την ώρα το IVET.EU δουλεύει μόνο με εταιρίες ταχυμεταφορών.

Έχετε παραδόσεις προϊόντων και στο εξωτερικό;

Οι παραδόσεις είναι πιθανές για κάθε μέρος της Ευρώπης, αλλά το κόστος της υπηρεσίας θα είναι σύμφωνα με τις τιμές της εταιρείας ταχυμεταφορών της χώρας.

Πώς μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το κατάλληλο μέγεθος για μένα;

Μπείτε στην κατηγορία «ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΩΝ», εκεί θα δείτε όλα τα μεγέθη των προΐόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε τις διαστάσεις του σώματός σας όπως και το ύψος σας πριν να επιλέξετε μέγεθος από το μενού . Δείξτε περισσότερη προσοχή στα εσώρουχα (σουτιέν,μπικίνι). Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του κάτω μέρους. Στις Ειδικές Οδηγίες μπορείτε να καταγράψετε τις πρόσθετες παρατηρήσεις σας σχετικά με τη παραγγελία. Αν έχετε ερωτήσεις και χρειάζεστε συμβουλές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: +30 21 1198 6074.

Μπορώ να ανταλλάξω κάποιο από τα προϊόντα που έχω αγοράσει;

Αν υπάρχει δυσαρέσκεια με το προϊόν που έχετε αγοράσει μπορείτε να το αντικαταστήσετε ή να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών με την προϋπόθεση ότι το προΐόν δεν έχει υποστεί καμία ζημιά και δεν υπάρχουν άσχημες οσμές. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την συνθήκη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ».

Τι χρειάζεται για να γίνει η επιστροφή;

Χρειάζεται να κατεβάσετε το έντυπο επιστροφής, το οποίο βρίσκεται στην κατηγορία Επιστροφές. Το συμπληρωμένο έντυπο και το προϊόν πρέπει να επιστραφούν με κούριερ στο γραφείο του IVET.BG σε διεύθυνση: Bulgaria, Sofia, t.k.1700, Bul. Simeonovsko shose 24, IVET MARKET GROUP

Ποιός αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προιόντος;

Στις περιπτώσεις που το IVET.EU δεν έχει καμία ευθύνη για το λόγω της επιστροφής, τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνονται από τον πελάτη.

Με ποιό τρόπο γίνεται η επιστροφή χρημάτων για το επιστρεφόμενο προϊόν ;

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω του συστήματος PAYPAL.

Είναι δυνατόν να υπάρχει διαφορά στο χρώμα του προϊόντος της εικόνας με την πραγματικότητα;

Οι εικόνες, οι οποίες παρουσιάζουν τα προϊόντα, υποβάλλουν ακριβώς τα χρώματά τους. Το IVET.EU δεν φέρει καμία ευθύνη για την ανακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων, λόγω μεμονωμένων τοποθετήσεων και τεχνικών παραμέτρων των συστημάτων πληροφορικής, που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στο κατάστημα. Είναι επιτρεπτό να υπάρχει διαφορά 1-2 τόνων χρωμάτων, η διαφορά αυτή οφείλεται στις διαφορετικές παρτίδες παραγωγών.

Τι προέλευση έχουν τα προΐόντα στο online κατάστημα IVET.EU;

Όλα ταπροϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και είναι υψηλής ποιότητας, ιταλικά και γαλλικά υφάσματα.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου;

Μετά την αποστολή της αίτησης, γίνεται αυτομάτως αποδεκτή από τον αντιπρόσωπό μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι αλλαγές δεν είναι επιθυμητές. Αλλά αν η ρύθμιση εξακολουθεί να είναι αναγκαία, πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα το αργότερο σε 3 ώρες μετά την υποβολή της αίτησης.

Μπορώ να ακυρώσω παραγγελία που έχω ήδη κάνει;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί από εκπρόσωπο του καταστήματος μόνο αν παρουσιάσετε σοβαρή αιτία- αν το προϊόν έχει εξαντληθεί. Εμείς θα σας προτείνουμε παρόμοιο προϊόν. Αν το δεύτερο προϊόν δεν σας ενδιαφέρει τότε η παραγγελία θα ακυρωθεί. Σε περίπτωση που πρέπει να ακυρωθεί οπωσδήποτε η παραγγελία και έχετε και σοβαρό λόγο να το κάνετε αυτό, τότε παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Εκπρόσωπος του IVET.EU θα επικοινωνήσει μαζί σας. Παρακαλώ μην παραγγέλνετε προϊόντα τα οποία δεν θέλετε να αγοράσετε!!!

Μπορώ να αγοράσω διαφορετικά μεγέθη πάνω και κάτω μέρους μαγιό;

Το online κατάστημα ρούχων IVET.EU δεν προσφέρει καμία δυνατότητα να γίνει αγορά διαφορετικού μεγέθους στα 2 μέρη του μαγιό. Αν έχετε μη συμβατικά μέτρα, παρακαλούμε να επιλέξετε ένα μαγιό με δυνατότητα ρύθμισης του κάτω και του πάνω μέρους.

Πώς χρησιμοποιούμε το site;

Στο πάνω μέρος του site IVET.EUδημιουργήθηκε μια ομάδα κατηγοριών που θέτει όλες τις πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Εκεί, σε ξεχωριστές κατηγορίες μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες: «Κατάστημα», «Επαφές», «Κανονισμός», «Επιστροφές και αλλαγές», «Πίνακας Μεγεθών», «Κάνε ένα δώρο».

Υπάρχει εμπιστευτικότητα των πληροφοριών κατά την εγγραφή;

Όλα τα στοιχεία κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα προστατεύονται από την οδηγία για την προστασία των δεδομένων και αντιμετωπίζονται με απόλυτη εχεμύθεια. Να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση του χρήστη.

Πώς να βρώ γρηγορότερα το προϊόν που ψάχνω;

Ειδικά για την ευκολία σας, αγαπητοί πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει μια εσωτερική μηχανή αναζήτησης και τα φίλτρα μέσω των οποίων μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το προϊόν που αναζητάτε. Η ζήτηση είναι εύκολη. Πρέπει μόνο να πληκτρολογήσετε στο κενό πεδίο κάτω από την επιλογή «Αναζήτηση» - το όνομα, κατηγορία, προϊόν, και άλλες λέξεις - κλειδιά, και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Enter ή το κουμπί που ορίζεται πάνω δεξιά

x